IMG_0698_edit

Tenir una dieta equilibrada, rica en proteïnes, fruites i verdures és bàsic per tal de tenir un cos sa i prim.

No existeixen els aliments miraculosos però sí que hi ha aliments “crema greixos”. Aquests aliments ajuden a activar el metabolisme i milloren la digestió. Coneix els 5 aliments “crema greixos”.

  1. La poma

Conté nutrients, vitamina C, flavonoides i betacarotens. Cal prendre’n de dues a tres al dia per contribuir a la crema de greixos. Pots preparar un suc a base de pomes i remolatxa.

  1. L’api.

És un vegetal que combina amb molts plats i disposa de molta vitamina C i calci.

  1. El plàtan

Disposa d’entre 75 i 130 calories. És una fruita plena de potassi, calci, magnesi i vitamines. Conté propietats isotòniques que cal aprofitar amb la seva ingesta. És ideal prendre’l a mig matí o a mitja tarda.

  1. L’avocat

Existeix una falsa creença de que l’avocat engreixa. Però no és així. L’avocat conté àcid oleic, un element que permet eliminar o retardar la sensació de tenir gana. A més a més, té molta fibra que afavoreix el trànsit intestinal. És ideal per a fer amanides i cremes. Amb un al dia ja n’hi ha prou.

  1. Els tomàquets

Aquesta hortalissa ajuda a reduir l’acumulació de lípids a la sang i funciona com un bon depuratiu. Així que no pot faltar com aliment “crema greixos”.

 

Tener una dieta equilibrada, rica en proteínas, frutas y verduras es básico para tener un cuerpo sano y delgado.

No existen los alimentos milagrosos pero sí hay alimentos “quema grasas”. Estos alimentos ayudan a activar el metabolismo y mejoran la digestión. Conoce los 5 alimentos “quema grasas”.

 

  1. La manzana

Contiene nutrientes, vitamina C, flavonoides y betacarotenos. Hay que tomar de dos a tres al día para contribuir a la quema de grasas. Puedes preparar un zumo a base de manzanas y remolacha.

 

  1. El apio.

Es un vegetal que combina con muchos platos y dispone de mucha vitamina C y calcio.

 

  1. El plátano

Dispone de entre 75 y 130 calorías. Es una fruta llena de potasio, calcio, magnesio y vitaminas. Contiene propiedades isotónicas que hay que aprovechar con su ingesta. Es ideal tomarlo a media mañana o media tarde.

 

  1. El aguacate

Existe una falsa creencia de que el aguacate engorda. Pero no es así. El aguacate contiene ácido oleico, un elemento que permite eliminar o retrasar la sensación de hambre. Además, tiene mucha fibra que favorece el tránsito intestinal. Es ideal para hacer ensaladas y cremas. Con uno al día es suficiente.

 

  1. Los tomates

Esta hortaliza ayuda a reducir la acumulación de lípidos en la sangre y funciona como un buen depurativo. Así que no puede faltar como alimento “quema grasas”.

IMG_0652_edit

Fotos: Jordi Pujol