IMG_1460_ edit

Feia temps que volia sotmetre’m a un canvi de look sense haver de recórrer al tint ni al tall.

En qüestió de cura del cabell i diagnòstic capil·lar The hair Spa, THS és tot un referent al Principat. Així que ho tenia clar! Hem vaig dirigir a les immediacions de THS ubicades a l’Av. Carlemany, 71, Escaldes-Engordany. On hem van assessorar amb tot luxe de detall i on  van aportar solucions a les meves necessitats.

La idea era crear reflexes de llum al cabell, millorar la seva densitat i allargar uns centímetres la mida de la melena. Tot sense recórrer al tint ni a les tisores.

Com? Amb la col·locació d’extensions de cabell 100% natural en dos tonalitats més clares a la meva.

El procés va resultar molt fàcil i el resultat totalment satisfactori.

 

Hacía tiempo que quería someterme a un cambio de look sin tener que recurrir al tinte ni al corte.

En cuestión de cuidado del cabello y diagnóstico capilar  The hair Spa, THS es todo un referente en el Principado. Así que lo tenía claro! Me dirigí a las inmediaciones de THS ubicadas en la Av. Carlemany, 71, Escaldes-Engordany. Donde me asesoraron con todo lujo de detalle y aportaron soluciones a mis necesidades.

La idea era crear reflejos de luz en el cabello, mejorar su  densidad y alargar unos centímetros el largo de la melena. Todo sin recurrir al tinte ni a las tijeras.

¿Cómo? Mediante la colocación de extensiones de cabello 100% natural en dos tonalidades más claras a la mía.

El proceso resultó muy fácil y el resultado totalmente satisfactorio.

 

El primer pas va ser desenredar el cabell de l’arrel a la punta amb un raspall de pues toves.

El primer paso fue desenredar el cabello de la raíz a la punta con un cepillo de púas blandas.


IMG_1480_edit

A continuació a la sala d’spa es renta el cabell amb un xampú amb base alcalina que ajuda a arrossegar les impureses com silicones procedents d’escumes i laques.

A continuación en la sala de spa se lava el cabello con un champú con base alcalina que ayuda a arrastrar las impurezas como siliconas procedentes de espumas y lacas.


IMG_1501_edit
IMG_1518_edit
IMG_1545_edit

Un cop al tocador era el moment d’assecar el cabell i procedir a l’allisat mitjançant la planxa GHD (de venta i distribució en exclusiva a Andorra a THS). I tot mentre degustava un deliciós te matcha amb suc de taronja.

Una vez en el tocador era el momento de secar el cabello y proceder al alisado mediante la plancha GHD (de venta i distribución
exclusiva en Andorra de THS). Mientras degustaba un delicioso té matcha con zumo de naranja.

IMG_1569_edit
IMG_1599_edit
IMG_1615_edit

Un cop allisat van procedir a col·locar les extensions de cabell 100% natural; no tractat químicament i selecionat cabell a cabell. Mitjançant la tècnica dermo-hair contact amb ultrasos. Una tècnica revolucionaria en el món de la perruqueria i exclusiva a Andorra a THS.

Una vez alisado procedieron a colocar las extensiones de cabello 100% natural, no tratado químicamente y seleccionado cabello a cabello.          Mediante la técnica dermo-hair contact con ultrasonidos. Una técnica revolucionaria en el mundo de la peluquería y exclusiva en Andorra para  THS.


IMG_1613_edit
IMG_1631_edit
IMG_1636_edit
IMG_1653_edit
IMG_1682_edit
IMG_1726_edit

Un cop col·locades les extensions, s’adapta el tall si és necessari. En el meu cas no va caldre. I es finalitza amb el pentinat desitjat. La duració és de 6 mesos.

Una vez  colocadas las extensiones, se adapta el corte si es necesario. En mi caso no fue necesario. Y se finaliza con el peinado deseado. La duración es de 6 meses.

IMG_1877_edit
IMG_1881_edit

Des d’aquí vull agrair el tracte i la professionalitat de tot l’equip de THS, i engrescar a les noies que vulguin optar per un canvi de la seva melena amb la garantia i la tranquil·litat de saber que estan en bones mans.

Desde aquí quiero agradecer el trato y la profesionalidad de todo el equipo de THS, y animar a las chicas que quieran optar por un cambio de su melena con la garantía y la tranquilidad de saber que están en buenas manos.

 

Ubicació/ ubicación: THS (Av.Carlemany 71)

Fotos: Jordi Pujol

Filmació/ filmación: Eduardo Martínez

Maquetació/ maquetación: Ari b. Miró