IMG_9589_ recort

A les dones ens agrada lluir d’alt d’unes sabates de taló. Ens fa sentir-nos poderoses, atractives, seductores… I és que no hi ha complement més femení, sexi i estilós que unes bones sabates. No obstant, no ens enganyem, suportar unes sabates de taló infinit no és tasca fàcil. Però saps com aconseguir-ho?

  • Congelador: emplena d’aigua dues bosses de plàstic petites posa-les a dins de les sabates de taló que vagis a utilitzar. A continuació introdueix les sabates al congelador fins que l’aigua es solidifiqui una mica. Veuràs que quan et poses les sabates aquestes cediran i no et faran tan mal.
  • Plantilles: Existeixen nombroses marques que fabriquen plantilles de silicona que es col·loquen en la part davantera de la sabata i així alleugeren la pressió que el pes del nostre cos exerceix sobre aquesta zona.
  • Cinta adhesiva: Sembla mentida però funciona! Enrotlla cinta adhesiva del color de la pell al voltant del tercer i quart dit del peu amb la finalitat de que quedin fixats i no es separin. La raó per la qual funciona aquest truc és perquè existeix un nervi que uneix aquest dos dits i que causa dolor quan hi ha pressió sobre ell. És per aquest motiu que si s’uneixen aquests dos dit es redueix la pressió sobre dit nervi i s’evita el dolor.
  • Cirurgia: Existeix una petita intervenció que fa honor al dissenyador francès de sabates Christian Louboutin. El Loub Job; que consisteix en injectar àcid hialurònic a la planta del peu amb la finalitat de crear un coixinet intern. L’efecte desapareix quan l’àcid hialurònic és reabsorbit pel cos.
  • Ballarines plegables. Si amb tots aquests consells no tens suficient sempre pots optar per un pla B. Marques com scholl o Pretty Ballerinas comercialitzen ballarines plegables que pots portar a la teva bossa per un cas d’urgència.

 

A las mujeres nos gusta lucir de vez en cuando unos zapatos de tacón. Nos hace sentirnos poderosas, atractivas, seductoras … Y es que no hay complemento más femenino, sexy y estiloso que unos buenos zapatos. Sin embargo, no nos engañemos, soportar unos zapatos de tacón infinito no es tarea fácil. Pero sabes cómo conseguirlo?

  • Congelador: rellena de agua dos bolsas de plástico pequeñas, ponlas dentro de los zapatos de tacón que vayas a utilizar. A continuación introduce los zapatos en el congelador hasta que el agua se solidifique un poco. Verás que cuando te pones los zapatos estos cederán y no te harán tanto daño.
  • Plantillas: Existen numerosas marcas que fabrican plantillas de silicona que se colocan en la parte delantera del zapato y así alivian la presión que ejerce nuestro cuerpo sobre esta zona.
  • Cinta adhesiva: Parece mentira pero funciona! Enrolla cinta adhesiva del color de la piel alrededor del tercer y cuarto dedo del pie con el fin de que queden fijados y no se separen. La razón por la que funciona este truco es porque existe un nervio que une estos dos dedos y que causa dolor cuando hay presión sobre él. Es por este motivo que si se unen estos dos dedos se reduce la presión sobre dicho nervio y se evita el dolor.
  • Cirugía: Existe una pequeña intervención que hace honor al diseñador francés de zapatos Christian Louboutin. El Louba Job; que consiste en inyectar ácido hialurónico en la planta del pie con el fin de crear una almohadilla interna. El efecto desaparece cuando el ácido hialurónico es reabsorbido por el propio cuerpo.

 

  • Bailarinas plegables. Si con todos estos consejos no tienes suficiente siempre puedes optar por un plan B. Marcas como Scholl o Pretty Ballerinas comercializan bailarinas plegables que puedes llevar en tu bolso en caso de urgencia.

IMG_9586

IMG_9787

IMG_9781

Fotos: Jordi Pujol