fnac portada horitzontal

El Grup capdavanter en retail del Principat d’Andorra, Pyrénées ha acollit recentment en règim de franquícia la primera botiga Fnac a Andorra. Amb aquesta nova botiga, el grup Fnac compta amb 50 establiments en la península ibèrica.

La presentació prèvia a la inauguració va tenir lloc a finals de juliol amb una roda de premsa on el Director general de l’Fnac Espanya, Marcos Ruâo va presentar a mitjans de comunicació i bloggers l’espai dedicat a la cultura, l’oci i la tecnologia.

Un espai custodiat pels 1.300 m2 del subsòl de Pyrénées que compta amb una plantilla de 25 empleats aproximadament i dona cabuda a 50.000 referències, sumats als dos milions de productes del catàleg online que es poden sol·licitar gràcies a l’estratègia omnicanal de que disposa l’establiment. Entre els que es troben productes culturals (llibres, música, cinema, videojoc, infantil, etc.), productes tecnològics (informàtica, telefonia, so, fotografia, imatge, etc.) i serveis (assegurances, clínica micro, entrades, etc.)

A demés la botiga compta amb l’espai Fòrum, dedicat en exclusiva a la presentació d’activitats culturals com la firma de llibres, presentacions de grups musicals…Sens dubte un aparador excepcional per a l’oferta cultural i artística forana i del país.

 

El Grupo líder en retail del Principado de Andorra, Pyrénées ha acogido recientemente en régimen de franquicia la primera tienda Fnac en Andorra. Con esta nueva tienda, el grupo Fnac cuenta con 50 establecimientos en la Península Ibérica.

 

La presentación previa a la inauguración tuvo lugar a finales de julio con una rueda de prensa donde el Director general de la Fnac España, Marcos Ruão presentó a medios de comunicación y bloggers el espacio dedicado a la cultura, el ocio y la tecnología.

 

Un espacio custodiado por los 1.300 m2 del subsuelo de Pyrénées que cuenta con una plantilla de 25 empleados aproximadamente y da cabida a 50.000 referencias, sumados a los dos millones de productos del catálogo online que se pueden solicitar gracias  a la estrategia omnicanal de la que dispone el establecimiento. Entre los que se encuentran productos culturales (libros, música, cine, videojuego, infantil, etc.), productos tecnológicos (informática, telefonía, sonido, fotografía, imagen, etc.) y servicios (seguros, clínica micro, entradas, etc. )

A demás la tienda cuenta con el espacio Forum, dedicado en exclusiva a la presentación de actividades culturales como la firma de libros, presentaciones de grupos musicales … Sin duda un escaparate excepcional para la oferta cultural y artística foránea y del país.

IMG_1940

IMG_2164

IMG_2143

Fnac

IMG_2322

Fotos: Pyrénees