IMG_4421

El paradís de la cura capil·lar The hair Spa (Av. Carlemany 115) incorpora en exclusiva un nou tractament dins del seu univers de rituals capil·lars. La firma  americana d’alta cosmètica capil·lar Alterna i de la que és co-propietària l’actriu Katie Holmes és l’última incorporació. I és que THS, iniciativa pionera a Europa està en contínua recerca de l’avantguarda en productes i procediments per al cabell per tal d’oferir als seus clients el més innovador del mercat.

Alterna Haircare, crea fórmules pioneres que esdevenen “’l’alternativa” del luxe en la cura del cabell. Ingredients tan selectes com el caviar, el seasilk, el bambú, el Kendi Oil o el Hemp Oil, ric en Omega 3, formen part de les seves fórmules clínicament testades i provades en els millors salons de bellesa.

L’absència de parabens i sulfats i l’utilització de productes orgànics per als seus envasos els han otorgat  prestigiosos certificats de sostenibilitat.

Els seus tractaments incorporen tecnologies d’última generació com la tecnologia Enzymetherapy (innovador sistema de repartiment d’ezims que permet l’absorció d’ingredients essencials que aporten una producció superior de queratina). També introdueixen la tecnologia Color Hold, amb fórmules d’alta tecnologia que protegeixen el cabell de la pèrdua de color i el mantenen inalterable durant més rentats.

El ritual s’inicia amb un previ diagnòstic capil·lar per tal d’esbrinar les necessitats del nostre cabell. Ja a la sala SPA, es procedeix a rentar el cabell amb el xampú moisture d’Alterna que aporta nutrició, suavitat i brillantor gràcies a la vitamia C i obre la cutícula.

A continuació s’esbandeix el cabell amb aigua calenta per tal d’activar l’omega 3. Seguidament és el torn de la mascareta que juntament amb  tres gotes de Nourishin oil d’Alterna, amb extracte pur de caviar és deixa actuar 15 min. I posteriorment s’esbandeix amb abundant aigua calenta.

És moment d’aplicar l’acondicionador que ofereix una funció de sinèrgia al tancar la cutícula que havia obert prèviament el xampú. És deixa actuar durant 10 min.

Amb el cabell ja esbandit s’aplica la CC Cream amb 10 beneficis específics entre els que destaquen la protecció solar, la nutrició, l’hidratació, la reparació i la reconstrucció.

El toc final l’aporten unes gotes de l’oli nourishing. I tot això mentre degustes una copa de cava i assaboreixes un tast de caviar.

 

El paraíso del cuidado capilar The hair Spa (Av. Carlemany 115, Escaldes-Engordany) incorpora en exclusiva un nuevo tratamiento dentro de su universo de rituales capilares. La firma estadounidense de alta cosmética capilar Alterna de la que es copropietaria la actriz Katie Holmes es la última incorporación. Y es que THS, iniciativa pionera en Europa está en continua búsqueda de la vanguardia en productos y procedimientos para el cabello para ofrecer a sus clientes lo más innovador del mercado.

Alterna Haircare, crea fórmulas pioneras que se convierten en “la alternativa” del lujo en el cuidado del cabello. Ingredientes tan selectos como el caviar, el seasilk, el bambú, el kendo Oil o el Hemp Oil, rico en Omega 3, forman parte de sus fórmulas clínicamente testadas y probadas en los mejores salones de belleza.

La ausencia de parabenos y sulfatos y la utilización de productos orgánicos para sus envases les han otorgado prestigiosos certificados de sostenibilidad.

Sus tratamientos incorporan tecnologías de última generación como la tecnología Enzymetherapy (innovador sistema de reparto de enzimas que permite la absorción de ingredientes esenciales que aportan una producción superior de queratina). También introducen la tecnología Color Hold, con fórmulas de alta tecnología que protegen el cabello de la pérdida de color y lo mantienen inalterable durante más lavados.

 

El ritual se inicia con un previo diagnóstico capilar para averiguar las necesidades de nuestro cabello. Ya en la sala SPA, se procede a lavar el cabello con el champú moisture de Alterna que aporta nutrición, suavidad y brillo gracias a la Vitamina C y abre la cutícula.

A continuación se enjuaga el cabello con agua caliente para activar el omega 3. Seguidamente es el turno de la mascarilla que junto con tres gotas de Nourishin oil de Alterna, con extracto puro de caviar se deja actuar 15 min. Y posteriormente se enjuaga con abundante agua caliente.

A continuación es momento de aplicar el acondicionador que ofrece una función de sinergia al cerrar la cutícula que había abierto previamente el champú. Se deja actuar durante 10 min.

Con el cabello ya aclarado se aplica la CC Cream con 10 beneficios específicos entre los que destacan la protección solar, la nutrición, la hidratación, la reparación y la reconstrucción.

El toque final lo aportan unas gotas del aceite Nourishing. Y todo esto mientras degustas una copa de cava y saboreas una cata de caviar.
IMG_4404

IMG_4405

IMG_4401

IMG_4402

IMG_4410