IMG_0876_edit

El gegant americà GUESS es consolida en territori andorrà gràcies a l’obertura d’una segona botiga ubicada al CC. Illa Carlemany Av. Carlemany, 70 (la primera botiga és va inaugurar fa unes setmanes a l’Av. Meritxell, 60).

La inauguració va tenir lloc al mes d’agost i a ella vaig acudir com a representat de la revista Enfemení (revista de la que sóc redactora de les seccions de moda i bellesa des de fa dos anys).

Mentre la responsable de la botiga, Vero molt amablement hem feia una visita guiada pels 320m2 de la nova flagship, hem varen venir a la ment imatges de les espectaculars campanyes en blanc i negre que ha dut a terme la firma des que fou creada al 1981 pels germans Marciano: Paul i Maurice.

Campanyes que han estat protagonitzades per les millors top models de la història com Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Eva Herzigova, Laetitia Casta, entre altres. Retratades per l’objectiu de fotògrafs molt aclamats pel sector de la moda com el Xinès Chen Man, l’Alemanya Ellen Von Unwerth o l’Italià Joseph Cardo, creador del material fotogràfic de l’última campanya de la firma protagonitzada per la exòtica i explosiva actriu Argentina Belén Rodríguez.

I és que la firma Guess vesteix a una dona hiperfemenina que li agrada marcar les corbes de la seva silueta. També és sinònim d’exclusivitat gràcies a la línia Marciano, una col·lecció càpsula de roba que es renova cada setmana amb nous dissenys i que porta el segell de qualitat com cada un dels més d’onze tipus de productes que disposa la marca de l’holograma de l’interrogant.

 

El gigante americano GUESS se consolida en territorio andorrano gracias a la apertura de una segunda tienda ubicada en el CC. Illa Carlemany Av. Carlomagno, 70 (la primera tienda se inauguró hace unas semanas en la Av. Meritxell, 60).

La inauguración tuvo lugar en el mes de agosto y en ella acudí como representante de la revista Enfemení (revista de la que soy redactora de las secciones de moda y belleza desde hace dos años).

Mientras la responsable de la tienda, Vero muy amablemente me hacía una visita guiada por los 320m2 de la nueva flagship, me vinieron a la mente imágenes de las espectaculares campañas en blanco y negro que ha llevado a cabo la firma desde que fue creada en el 1981 por los hermanos Marciano: Paul y Maurice.

Campañas que han sido protagonizadas por las mejores top models de la historia como Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Eva Herzigova, Laetitia Casta, entre otras. Retratadas por el objetivo de fotógrafos muy aclamados por el sector de la moda como el Chino Chen Man, la Alemana Ellen Von Unwerth o el Italiano Joseph Cardo, creador del material fotográfico de la última campaña de la firma protagonizada por la exótica y explosiva actriz Argentina Belén Rodríguez.

Y es que la firma Guess viste a una mujer hiperfemenina a la que le gusta marcar las curvas de su silueta. También es sinónimo de exclusividad gracias a la línea Marciano, una colección cápsula de ropa que se renueva cada semana con nuevos diseños y que lleva el sello de calidad como cada uno de los más de once tipos de productos que dispone la marca  del holograma del interrogante.

 

IMG_1519_edit

IMG_0881_edit

IMG_1640_edit

IMG_0903_edit

IMG_0913_edit

IMG_0919_edit

IMG_0926_edit

IMG_0931_edit

IMG_0993_edit

IMG_1602_edit

IMG_1002_edit

IMG_1042_edit

IMG_1094_edit

IMG_1111_edit

IMG_1287_edit

IMG_1316_edit

IMG_1198

IMG_1608_edit